Vilken pool ska man välja?

Drömmen om att ha en egen pool kan lätt grusas av långa handläggningstider för bygglov och krävande installationer. Men det behöver inte vara så. Att välja en pool ovan mark istället för en som grävs ned i marken är betydligt enklare, snabbare och mer prisvärt.

Med en elegant stålväggspool slipper du dessutom den lite plastiga känsla som plastpooler av naturliga skäl ofta har. På marknaden finns flera alternativ – inte minst Bestway hydrium stålväggspool, som är ett bra val för dig som vill ha hög kvalitet till överkomligt pris.

Vad är fördelarna med en pool ovan mark?

En pool ovan mark är värt att överväga för dig som inte är helt övertygad om huruvida en pool faktiskt är rätt för din trädgård. Kanske finns det vissa familjemedlemmar som är betydligt mer entusiastiska inför en eventuell pool än du själv? En pool ovan mark gör att du kan gå dem till mötes utan att förstöra hela trädgården med ett omfattande grävarbete. Däremot behöver du inte oroa dig för att din nya pool behöver vinterförvaras någonstans.

Dessa pooler är av precis samma höga kvalitet och slittåliga material som nedgrävda pooler, och är alltså tänkta att stå på plats året om. För dig som ändå uppskattar hur en nedgrävd pool ser ut, kan det vara värt att veta att en pool ovan mark lätt kan anpassas och byggas in i din altan eller ditt soldäck. På så sätt får du den eleganta känslan av en nedgrävd pool, samtidigt som du slipper alla bekymmer med bygglov och grävarbeten.