Mjuka träskor för damer

Tänk att kunna flyta fram som på moln i ett par träskor. Calou har lanserat en serie av tofflor som passar lika bra till fest som vardag. Tofflorna är gjorda i äkta läder som ger en extra lyxig look, samt vadderade sulor för maximal komfort.

De unika egenskaperna som kännetecknar organiskt läder gör att materialet är utmärkt att tillverka sköna träskor av. Skinnet andas, vilket gör att du varken känner dig för varm eller kall i ett par av våra härliga träskor. Det gör också att de lämpar sig i alla säsonger och dess slitstarka kvaliteter gör dem till en långvarig följeslagare. 

Träskor med gummisula

Calou gillar att bryta normer och tänja på gränser när det gäller mode. Träskor har gjort en resa från dåtid till nutid och i deras sortiment av olika tofflor av högsta kvalitét finns något för alla tillfällen.

Trivseln i en skön toffla kombinerat med den exklusiva känslan av ett par slip-ins att gå ut i är en oslagbar mix. Calou har något för alla smaker och tillfällen helt enkelt. Det breda utbudet gör att du är säker på att hitta minst en ny favorit