För många företag är det förr eller senare dags att anordna en konferens. En viktig del av planeringen av konferensen är att hitta rätt plats för evenemanget. Här har vi samlat tre tips för dig som ska välja rätt konferensanläggning i området kring Torekov, Båstad och Bjärehalvön.

1. Omgivningen spelar stor roll

Miljön runt anläggningen kan påverka konferensen både positivt och negativt. Viktigt att tänka på är att omgivningen runt anläggningen ska vara lugn och skänka konferensdeltagarna harmoni. Genom att slippa tänka på buller, oljud och föroreningar kan deltagarna fokusera på att göra ett så bra jobb som möjligt på konferensen.

2. Att äta rätt är viktigt för arbetet

De flesta konferensdeltagare skulle hålla med om att maten på en konferens är viktig. Att äta gott innebär gladare medarbetare och mer energi till att faktiskt göra det som ska göras på konferensen. Välj därför en anläggning som anstränger sig när det gäller maten. Det tjänar både företaget och arbetet på i längden.

3. Aktiviteter underlättar alla konferenser

Har man tidigare anordnat en konferens vet man redan om detta; en konferens blir bättre om det inte bara innebär hårt jobb. Roliga och mer avslappnade aktiviteter kan ge en energi till alla deltagare och också bättre sammanhållning. Vissa konferensanläggningar har samarbeten med eventföretag med stort utbud av olika aktiviteter för företag. Håll utkik efter en sådan konferensanläggning!

När du ska boka konferens i området Båstad / Torekov

Det finns många konferensanläggningar på Bjärehalvön i närheten av Båstad och Torekov. En av dessa är Hovs Hallar. Hovs Hallar är beläget i ett vackert naturreservat på Bjärehalvöns yttersta spets. I restaurangen kan man avnjuta måltider lagade på råvaror som hotellet själva odlar och skördar. Dessutom har de samarbete med två ledande lokala eventföretag. Kontakta dem idag för mer information kring offert och bokning.