Funderar du på att boka en Restylane-behandling? Det har blivit ett populärt märke bland kliniker som erbjuder fillersbehandlingar. Kanske undrar du bara vad Restylane egentligen är, då har du också kommit rätt. Restylane-behandlingen i sig är ingenting att oroa sig över, men det kan vara bra att känna till vissa saker innan du bokar din första tid. Här listas tre viktiga punkter att känna till.

Detta är Restylane
Restylane är en tillverkare av fillers som används till estetiska injektioner. Det finns flera olika märken som Juvéderm och Stylage, men Restylane kan vara den som flest människor känner till. Samtliga nämnda fillers har det aktiva ämnet hyaluronsyra gemensamt. Fillersbehandlingar utförs för att förändra delar av sitt ansikte. Vanligtvis används Restylane till att förstora läpparna eller att förändra näsans utseende.

Så går en Restylane-behandling till
Som tidigare nämnt är en behandling med Restylane ingenting att oroa sig över. Behandlingen går till på så sätt att Restylanet, med hyaluronsyran, injiceras i ansiktet med hjälp av en mycket tunn nål. Hela behandlingen är över på några minuter och gör inte särskilt ont. Om man är orolig över smärtan erbjuder många kliniker en smärtstillande salva som förbehandling innan Restylanet injiceras.

Så väljer du rätt klinik för din Restylane-injektion
Det finns många kliniker som erbjuder fillers med Restylane. Alla är dock inte lika bra. När du väljer en klinik bör du välja en officiellt Restylane-certifierad klinik. Utöver detta bör också din behandlare vara certifierad av Estetiska injektionsrådet. Fråga om detta redan vid första kontakten för att vara på den säkra sidan, så att du kan känna dig trygg.

När det är dags att boka tid för behandling med Restylane
Ett säkert val av klinik är Plastic Fantastic. De är verksamma i Malmö-regionen och alla behandlingar utförs av Dr Henrik Owman. Både behandlaren och kliniken uppfyller alla krav nämnda här.