Är det dags att planera nästa företagsevent? Börjar ni också bli trötta på samma gamla lokaler och aktiviteter? Vi vet att det ibland kan vara svårt att komma på förslag till nya och roliga företagsevent. Här kan ni därför få några tips på företagsevent i Skåne med engagerande aktiviteter.

Något unikt och annorlunda

Det är lätt att man fastnar i samma sorts aktiviteter när det gäller företagsevent. Därför blir ert event mycket mer minnesvärt om ni gör något annorlunda och unikt tillsammans. Varför inte testa på Treewalkers utmanande och spänningsfyllda höghöjdsbanor i äventyrsparken i Löddeköpinge till exempel?

En extremt rolig och engagerande aktivitet

Ju roligare en aktivitet är, desto mer engagerade blir de medverkande – och ju mer engagerande de medverkande är, desto bättre passar aktiviteten för teambuilding. Aktiviteter som är både roliga och engagerade hittar ni hos Treewalker, där ni ska ta er igenom utmanande etapper tillsammans på nervkittlande höjder.

Fart och spänning

Förutom annorlunda och teambuildande aktiviteter, kan ni på Treewalker även utmana er själva och hjälpa varandra att ta er an nya och spännande utmaningar i samband med konferens eller andra företagsevent. Testa på vinglande hängbroar, nervpirrande klätternät, att flyga fram i ziplines högt upp mellan trädtopparna, och mycket mer. I äventyrsparken finns det totalt sju höghöjdsbanor med hela 61 unika och utmanande aktiviteter, för er som vill anordna ett unikt och minnesvärt företagsevent.

Läs mer om alla aktiviteter och företagspaket på Treewalkers hemsida, eller kontakta oss för ytterligare information eller bokning – via telefon eller mail.