Funderar du på att köpa markiser till din bostad eller företag? Markiser är alltid ett bra alternativ för att skydda mot solljus, samtidigt som de inte helt stänger ute ljuset eller förhindrar utsikt. Men det ingår ändå alltid viss planering innan man väl kan köpa sina nya markiser. Därför får du här några tips för hur du ska tänka innan du köper dina markiser.

Funktion?

Först och främsta måste du klargöra för vilken funktion markiserna ska fylla – det vill säga var de ska placeras samt vad de ska skydda. För olika typer av markiser fyller nämligen olika sorters funktion, och du måste först fastställa vilken typ av markis det är du behöver innan du kan gå vidare i köpprocessen. Exempel på olika markistyper kan vara fönstermarkis, terrassmarkis, eller korgmarkis.

Mått?

Nästa steg är att bli mer specifik gällande dina markisbehov – med andra ord att ta reda på vad du behöver när det gäller mått, modell, väv, dimension, samt manövrering. Det bästa alternativet är alltid att rådfråga en professionell leverantör eller försäljare av markiser.

Kvalitet?

Sist, men absolut inte minst, är att du ska kunna försäkra dig om kvalitet på både produkt och service när du väljer din markisförsäljare. Du som bor i Stockholm kan enklast göra det genom att vända dig till Markis & Gallerhuset. De säljer alla olika typer av markiser av högsta kvalitet, till både företag och privatpersoner i södra Stockholm. Med lång erfarenhet, personlig rådgivning, och brett sortiment, kan de garanterat hjälpa dig att hitta den markis som passar just dina behov och önskemål.

Ta en närmare titt på deras hemsida för att se vad de har att erbjuda. Hos dem kan du även boka ett hembesök om du vill vara säker på att du får rätt markis.