Prisvärt att hyra buss

Vilket är det bästa sättet att åka i en mindre – eller större – grupp? Ja, inte många alternativ slår en buss. Att hyra buss är dels ekonomiskt fördelaktigt – ju fler man är, desto lägre kostnad blir det för varje individ. Man betalar för dispositionstid: det innebär att man också betalar för hur länge man använder bussen i fråga.

Givet är att man också för de pengarna får en chaufför med i priset samt drivmedel. Det gör att man slipper obehagliga ekonomiska överraskningar. Den summa man slutit avtal om är också den som gäller. Ur ett rent miljöperspektiv så är buss vida överlägset exempelvis flyg eller bil. Genom att åka flera stycken så minskar man utsläppen. Dessutom så är dagens bussar av den standard att de möter de miljökrav som finns.

Gällande priset så finns det ytterligare en fördel. Ska ni hyra buss över en längre tid – chartra buss – så kan detta skräddarsys. Den enda extra utgiften i sådana lägen vid bussuthyrning är att chauffören ska ha kost och logi. I övrigt så är det samma dispositionstid som gäller.

Att charta buss är ett bekvämt sätt att resa på. Du har din plats, det finns bekväma – ställbara – säten och du kan i lugn och ro sitta och titta på en film, jobba eller läsa tidningen via din laptop, telefon eller platta: nästan alla bussar har idag wi-fi ombord.

Bussuthyrning över hela Sverige

Vart ska ni åka? Här följer några exempel på möjliga rutter att välja bland vid bussuthyrning:

  • Hyra buss Stockholm: att åka till Stockholm är den vanligaste rutten i Sverige. Sveriges huvudstad drar folk och av självklara skäl. Genom att hyra buss så får man ut maximalt av vistelsen. Man kommer fram i rätt tid och man kan även, som sagt, välja att chartra buss och därigenom ha ett tryggt och smidigt sätt att ta sig från alla turistmål i staden.
  • Hyra buss Göteborg. Kanske är det Sveriges framsida som lockar? Att hyra buss i riktning mot Göteborg är också populärt. På samma sätt som i Stockholm så kan man välja att chartra buss eller att bli avsläppt bekvämt på centralstationen eller framför dörren till det hotell man bokat.
  • Hyra buss Malmö. Sveriges tredje största stad är också ett attraktivt resmål – gärna då inkluderat Danmarks huvudstad Köpenhamn. Här är det vanligt att boka in en resa och genomföra en långweekend där även den danska motsvarigheten till Stockholm besöks. Tivoli, Louisiana och Christiania är alltid exotiska utflykter för oss svenskar.