Julgodis för företag stärker varumärket

Hur visar man som företag uppskattning till personalen, kunder och till affärspartners? Ett bra sätt är att dela ut julgodis. Julgodis för företag är en väldigt bra investering sett till en minimal kostnad kontra den effekt man får. Det handlar om simpel marknadsföring som verkligen ger bang for the buck. Vem gillar inte godis?

Genom att som företag beställa julgodis kan man både visa sin uppskattning och visa vem man är: julgodis skickat till en leverantör, en kund eller en affärspartner visar på att man uppskattar det pågående samarbetet och det visar samtidigt upp vem man är. Det handlar inte enbart om att man skickar över vanligt godis: förpackningarna är exklusiva och där man exempelvis kan välja mellan klassiska julsäckar – om än i ett mindre format – eller snygga plåtlådor. Även korgar med julgodis är att alternativ för julgodis företag kan välja.

Det går att addera eget tryck dessutom. Att trycka den egna logotypen på förpackningen ger en subtil påminnelse om vem som visat omtanken: en kund ser att företaget bryr sig och blir i och med detta också, mest troligt, en återkommande sådan i framtiden.

Ge personalen lite julgodis och visa uppskattning

Alla förväntar sig – och förtjänar – en julklapp till personal i samband med julen. Att ge julgodis är ett enkel lösning som både är uppskattad och tacksam att få. Godiset som man beställer är heller inga dussinvaror. Det handlar om julgodis från erkända leverantörer och av märken som folk känner igen.

Vilket godis man vill ha – kola, sura godisar, choklad, lakrits – bestämmer man helt själv och där det, naturligtvis, även finns möjligheter att blanda och skräddarsy den present man vill ge bort. Kort sagt: julgodis är en ultimat lösning för företag. Glöm inte att beställa i god tid bara!