Tannbleking – den nye trenden

Tannbleking i Oslo har blitt mer og mer vanlig, tilgjengelig, og stadig mer akseptert. På internett kan man enkelt bestille rimelige ‘hjemme-kit’ for tannbleking, og tannlegekontorer tilbyr tannbleking i Oslo til sine pasienter. Hvorfor oppsøke en klinikk dersom man enkelt kan bestille utstyret i posten, og bleke tennene på sitt eget bad?

Billigere på nett

Ønsker du tannbleking i Oslo, er du som regel ikke langt unna en klinikk som tilbyr dette. Men for å spare penger er det selvsagt fristende å kjøpe billig utstyr på nett. Du kan velge mellom ulike påføringsmetoder, som strips, gelé og penn, og utføre blekingen hjemme. Noen lider av tannlegeskrekk, og frykten kan veie tyngre enn ønsket om hvitere tenner. Selv om mange klinikker tilbyr tannbleking i Oslo, kan et ‘hjemme-kit’ være et godt alternativ om du helst vil unngå tannlegen.

Tryggere på klinikk

‘Hjemme-kit’ har likevel sine ulemper. Blekingsmidler kjøpt på nett er typisk svakere enn hos tannlegen. Bestiller du på nett, får du heller ingen visshet om at dine tenner tåler bleking eller ikke. Hull, fyllinger, kroner og laminater kan innvirke på blekingen, og det kan oppstå smerter. Dette kan en tannlege som tilbyr tannbleking i Oslo enkelt vurdere.

Tannbleking i Oslo hos tannlege er nok noe dyrere enn på nett. Likevel er det tryggere å påføre kjemikalier i munnen i samråd med en profesjonell.

Kombinasjonen: kanskje det beste alternativet!

Vurderer du tannbleking i Oslo i samråd med tannlege, men samtidig ønsker å utføre blekingen hjemme? Hva de fleste kanskje ikke vet er at mange tannleger som tilbyr tannbleking i Oslo, også tilbyr hjemmebleking! Tannlegen foretar den samme undersøkelsen av tennene, men klienten får individuelt tilpassede blekeskinner, og blir deretter sendt hjem med et godkjent blekingsmiddel. Dette skal gjerne påføres daglig i 14 dager, og man kan ofte sove med skinnene.

Med hjemmebleking i regi av en klinikk som tilbyr tannbleking i Oslo, får du både forsikret deg om at dine tenner tåler bleking, samt friheten til å bleke tennene når det passer deg best. Dessuten har du blekeskinnene til odel og eie, så om du senere ønsker å bleke tennene på nytt, vil prisen bli en god del billigere!