Mobilen er klemt mellom en høy skulder og et varmt øre. Nakken er stiv. Bare 12 esker igjen. -Ja da, mamma, jeg har snart fått med alt! Er det mye plass igjen i bilen? Svetten pipler. Var jeg i dårlig form?

Jeg har visst en tendens til å glemme hvor slitsomt flytting faktisk er. Ikke før jeg på nytt befinner meg midt i kaoset, er det at jeg angrer på å nok en gang undervurdere et av mine flytteprosjekter. Atter en gang blir jeg sjokkert over hvor mye jeg eier; klær, sko, (uleste) bøker i bokhyllen og kjøkkenutstyr som har samlet seg opp de siste årene. Mamma er utålmodig sjåfør (og hun står ulovlig parkert). Men det er voksenpoeng å eie en kjevle, så den må bli med videre! Høres det kjent ut? Vel, jeg har innsett at det også er voksenpoeng å lære av sine feil.

Her er 3 (særdeles) gode grunner til å aldri mer flytte uten hjelp av flyttebyrå

1.   Unngå skrammer og riper i lakken – både på deg selv og bilen

Blod, svette og tårer bør spares til rockekonserter. Mange flyttebyråer i Oslo tilbyr ikke bare transport, men demonterer også møbler. De kan til og med pakke for deg i egnet pakkemateriell! Riktig verktøy, erfaring og muskelstyrke får flyttingen gjort i en fei! De fleste er også svært effektive, så prisen trenger heller ikke være høy.

2.   Du slipper å plage venner og familie

Telefonen ringer. Det er en god venn. -Har du noen planer på lørdag? Så hyggelig! Men du trenges som flyttehjelp. Ikke fullt hyggelig. La oss være ærlige – ingen har lyst til å bære esker og sofaer. Bestill heller et flyttebyrå i Oslo som tar jobben med et smil, mens du og en venn går på kino. Vinn-vinn.

3.   Du kan unne deg selv en god start

Flytting representerer gjerne en ny epoke som ikke bør starte med stress og ødelagt rygg! Kanskje du skal flytte sammen med en kjæreste eller en venn? Flytteprosjekter er en av tingene som virkelig setter et forhold på prøve. La overgangen gå så smidig som mulig, og nyt tiden du eller dere har i vente!

Skal du flytte? Få et flyttebyrå i Oslo til å ta jobben. Jeg garanterer at du ikke vil angre!